Haberler

Mitsubishi’nin yeni crossover’ı Cenevre’de tanıtılacak

Araç, Outlander ile ASX arasında yer alacak.

Crossover’lar dünyanın her yerinde etkisini arttırmaya devam ediyor. Mitsubishi gibi şirketler de bu akımı takip ederek geleceklerini bu segment üzerine şekillendiriyorlar. Japon otomobil üreticisi bu bağlamda yeni CUV modelini birkaç ay sonra gerçekleştirilecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtacak.

Perşembe akşamı Detroit’teki medya mensuplarına seslenen Mitsubishi Motors North America Başkan Yardımcısı ve Operasyon Sorumlusu Don Swearingen, bu yeni crossover’ın “Mitsubishi tarafından üretilen en iyi araç olacağını” söyledi. Otomobil, turboşarjlı dört silindirli motor ve tonlarca emniyet teknolojisi ile donatılmış olacak. Araca daha sonra bir plug-in hibrit versiyonu da gelecek.

Resim

Burada resmedilen eX Concept tarafından öngörülen yeni crossover, Mitsubishi’nin serisinde, Outlander ve ASX arasında yer alacak. Bu amaçla, bu araçların her ikisi de 2018 model yılı için yenilendiğinde, Outlander’ın biraz daha genişleyeceğini ve uzayacağını ve ASX’İn biraz küçüleceğini göreceğiz.

Mitsubishi’nin satışları son yıllarda yükselişe geçti. 2016 yılı şirketin dördüncü büyüme yılı oldu. Outlander ve ASX’İn 2016’da markanın satışlarının yüzde 65’ini oluşturduğu gerçeği göz önüne alındığında, bu ürün grubuna ilave bir CUV eklenmesinin gelecek yıllardaki başarıyı desteklemesine yardımcı olacağı anlamına geliyor.

http://tr.motor1.com/news/132971/mitsub … nitilacak/

Editör Hakkında

Ersin Şahin

1983 doğumluyum. Özel bir finans sektöründe çalışmaktayım. Otomobil tutkum 2010 model cz3 aldığımda Japon otomobilleriyle tanışmamdan sonra başladı. "Motorhead till death, Thrash till death"

Yorum bırak

Araç çubuğuna atla