Sosyal medyada küçük küçük gördüğümüz Nissan Xtrail 4 Dogs Conceptile Nissan köpek gezdirmenin %99’u araçlarla olan bir müşteri kesimine 12’den vuracak bir tasarıma imza attı. Dışarıdan normal bir Xtrail’den farksız olan 4 Dogs Conceptte bagaj kısmı küçük dostlarımız için konfor ve kolaylığı bir arada sunuyor.
Araçta gizlenmiş bölgelerin sağında yere kadar inebilen bir rampa ile Köpekler rahatlıkla bagaja girerken, 360 derecelik yıkama aparatı, mobil kurutucusu ve bagajda köpeğinizin oturacağı yere dönük kurutucusu ile Köpek kuaförlerinden farksız. Bagajın tabanı da silinebilen bir kumaştan yapılmış olması da titizliğiniz konusunda bir problem yaratmayacağa benziyor.
Araçta aynı zamanda düşmeyi önleyecek şekilde ayarlanmış ve köpeğinizin patisiyle açılan mama kabı ise yolculuklarda mamaların sağa sola gitmesini önlüyor. Aynı şekilde bagajdaki cengeller ile köpeğinizi sabitleyeceğiniz bu aracın hayvan severler açısından gelmesini ümit edecekleri bir araç olacak gibi gözüküyor.
Konsept donanım umarım seri üretime geçer.