Haberler

Hybrid = Toyota’ya Bodrum’da Büyük İlgi

Ekleyen Vedat Özgürel

Hibrit teknolojisinin öncüsü olan ve Türk halkını ilk kez bu teknoloji ile tanıştıran Toyota, “Hybrid=Toyota” aktivitelerine tüm hızıyla devam ediyor. 2017 yılını “Hibrit Yılı” ilan eden Toyota, bu teknolojinin yakından tanıtılması için başlattığı etkinliklerini şimdi de Bodrum’da sürdürüyor.

Yalıkavak’da bulunan Palmarina’nın ana girişinde kurulan standında Türkiye’de üretilen C-HR Hybrid ve 200 PS temalı RAV4 Hybrid’i sergileyen Toyota, en yeni hibrit otomobilleriyle hibrit teknolojisinin ulaştığı noktayı gözler önüne seriyor. 4 Eylül tarihine kadar sürdürülmesi planlanan etkinlikte ayrıca, sanatçı Rüçhan Keçeci tarafından tamamen geri dönüşümlü malzemelerden yapılan Toyota C-HR model çalışması da büyük ilgi görüyor.

 

Yorumlar için buraya tıklayınız.

Editör Hakkında

Vedat Özgürel

1985'in Martında doğdum, Üniversite'yi Balıkesir'de Makine Mühendisliği olarak okudum, forumlara üniversiteden önce bulaştım, Bauforumu, Baulive, Pcworld dergisi forumu, Mitsubishi Club Turkey'de forum yöneticiliği yaptım. Şimdi burada forum yöneticiliği, ve yazarlık yapmaktayım. Resturant otomasyonları sektöründe test mühendisi olarak çalışmaktayım.

Yorum bırak

Araç çubuğuna atla