Haberler

Lexus Cenevre’de Yeni Ux Crossover Modelini Sergileyecek

Ekleyen İlke BAYDUR

Premium otomobil üreticisi Lexus, 6 Mart tarihinde başlayacak 2018 Cenevre Otomobil Fuarı’na birçok yenilikle katılacak. Merakla beklenen tamamen yeni UX crossover aracının dünya prömiyerini gerçekleştirecek olan Lexus, bu yeni araçla bir kez daha dikkatleri üzerine çekecek.

Daha önce konsept olarak gösterilen ve kısa zamanda büyük beğeni toplayan UX, aynı zamanda markanın tasarım dilini bir üst seviyeye taşıyacak. Teknoloji konusunda da birçok yenilik sunacak UX, Lexus’un geleneksel el işçiliğini de kullanacak.

Lexus, en çok satan modeli RX’in 7 koltuklu versiyonu RX L’nin de Cenevre’de Avrupa prömiyerini gerçekleştirecek. Bu yeni model 7 kişiyi konforlu bir şekilde taşırken esnek taşıma çözümleriyle üst düzey SUV’un pratikliğini daha da artıracak. İçeride daha geniş bir kabin sunan RX L, aynı zamanda coupe tarzı siluetini devam ettiriyor.

Lexus, Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki standında LF-1 Limitless Konseptinin de Avrupa prömiyerini yapacak ve Lexus F modellerinin 10. yılına özel olarak üretilen RC F coupe modelini ziyaretçilerle buluşturacak.

Otomobil tutkunları ve basın mensupları, Lexus bu yeni model lansmanını aşağıdaki linkten 6 Mart tarihinde Türkiye saati ile 10:00’dan itibaren canlı olarak takip edebilecekler:

https://www.lexus.com.tr/car-models/ux/#luxury-flagship-crossover

Yorumlar için Tıklayınız.

Editör Hakkında

İlke BAYDUR

Yorum bırak

Araç çubuğuna atla