Yeni Mitsubishi Outlander 17 Şubat’ta Görücüye Çıkıyor

Mitsubishi’nin D segmenti SUV’si olan Outlander küçük makyajlarla da olsa yaklaşık 10 yıldır yollarda seyretmekte idi. Özellikle Phev modeli ile Avrupa ve Amerika kıtasında yüksek satış rakamlarına ulaşan modelde artık yaşı gereği güncel kalmadığını belirtmekteyiz.

Mitsubishi’nin Amerika kıtasındaki satışlarını tekrar eski haline getirmek için çabaladığını düşünürsek ve SUV marketinin yüksek satış hacimlerine bağlı olarak yenilik kaçınılmaz bir hale gelmişti.

Yoğun kamuflajlı haliyle Mitsubishi’nin resmi instagram sayfasında da videoları dönen Outlander 17 Şubat günü Türkiye saatiyle sabah 02:30’da Amazon’un da destekleriyle dijital lansmanı gerçekleşecek.

Nissan Mitsubishi Renault ittifakının ilk tasarımı konuşturulan modeli olan Outlander’da motor, platform ve ortak parça kullanımını sanıyoruz ki ilk olarak bu modelle beraber göreceğiz. Aynı zamanda eskimiş olan X-trail’in de yeni plartformu Outlander üzerinden mi inşa edilecek veya Outlander’ı eski bir platform üzerinden mi üretecekler şimdilik herşey belirsiz durumda.

Nefesleri tuttuk 17 Şubat’ı bekliyoruz.

Vedat Özgürel: 1985'in Martında doğdum, Üniversite'yi Balıkesir'de Makine Mühendisliği olarak okudum, forumlara üniversiteden önce bulaştım, Bauforumu, Baulive, Pcworld dergisi forumu, Mitsubishi Club Turkey'de forum yöneticiliği yaptım. Şimdi burada forum yöneticiliği, ve yazarlık yapmaktayım. Resturant otomasyonları sektöründe test mühendisi olarak çalışmaktayım.
Alakalı Başlıklar